לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רביולי פטריות בר. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 874 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, בצל ירוק, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי פטריות הבר של סין, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו ריקוטה-רביולי טלג'יו עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז עטיפת 1 וונטון. הרטיבו את שולי הוונטון במעט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
הניחו עטיפה נוספת של וונטון מעל ולחצו לאיטום הקצוות. בעזרת מזלג, כווץ את הקצוות, אם תרצה בכך.
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים רותחים. מבשלים רביולי במים רותחים עד שהם עולים לפני השטח והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים.
5
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
קולים פטריות עד לריכוך, ואז הוסיפו שום והמשיכו לבשל למשך 30 שניות. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים ויסקי ומחזירים את המחבת למבער. מבשלים עד שהוויסקי מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
ויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים רביולי, מרק עוף, חמאה וסלמון מעושן ומצמצמים מעט, עד שהרוטב גוף. צלחת לתוך 4 קערות ומפזרים שמיר, בצל ירוק, צלפים על גבי כל קערה של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סלמון מעושן
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רביולי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
10
מוסיפים את הפטריות ומשאירים לבד לקרמל, לא מפריעים לפטריות בזמן שהן מתבשלות. (ככל שהפטריות מתערבלות יותר, כך תשוחרר יותר לחות.) כשהפטריות משחימות היטב מוסיפים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מתפיחים עם ורמוט ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ורמוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים דמי-גלאס עוף ומצמצמים עד לייבוש. זורקים פנימה את אבקת הפורצ ' יני, הבצל הירוק והפנקו, ומושכים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מעבירים לתבנית גיליון ומניחים להתקרר, ללא כיסוי. כאשר מגניב, לקפל את הגבינות לקרר, מכוסה, במיכל הדוק עד מוכן לשימוש.