קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רביולי פטריות בר

רביולי פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רביולי פטריות בר. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.06 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 874 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, בצל ירוק, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי פטריות הבר של סין, רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ו ריקוטה-רביולי טלג'יו עם רוטב פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כפית גדושה של מילוי פטריות במרכז עטיפת 1 וונטון. הרטיבו את שולי הוונטון במעט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
הניחו עטיפה נוספת של וונטון מעל ולחצו לאיטום הקצוות. בעזרת מזלג, כווץ את הקצוות, אם תרצה בכך.
3
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים רותחים. מבשלים רביולי במים רותחים עד שהם עולים לפני השטח והם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסננים.
5
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
קולים פטריות עד לריכוך, ואז הוסיפו שום והמשיכו לבשל למשך 30 שניות. משוך את המחבת מהחום, מוסיפים ויסקי ומחזירים את המחבת למבער. מבשלים עד שהוויסקי מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים רביולי, מרק עוף, חמאה וסלמון מעושן ומצמצמים מעט, עד שהרוטב גוף. צלחת לתוך 4 קערות ומפזרים שמיר, בצל ירוק, צלפים על גבי כל קערה של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
סלמון מעושןסלמון מעושן
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רביולירביולי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים למשך 2 דקות, נזהרים לא לשרוף את השום.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מוסיפים את הפטריות ומשאירים לבד לקרמל, לא מפריעים לפטריות בזמן שהן מתבשלות. (ככל שהפטריות מתערבלות יותר, כך תשוחרר יותר לחות.) כשהפטריות משחימות היטב מוסיפים פנימה את הטימין והפטרוזיליה. מתפיחים עם ורמוט ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ורמוטורמוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים דמי-גלאס עוף ומצמצמים עד לייבוש. זורקים פנימה את אבקת הפורצ ' יני, הבצל הירוק והפנקו, ומושכים את התבנית מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מעבירים לתבנית גיליון ומניחים להתקרר, ללא כיסוי. כאשר מגניב, לקפל את הגבינות לקרר, מכוסה, במיכל הדוק עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה שלמהחמאה שלמה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה שלמהחמאה שלמה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור, טחוןפטריות כפתור, טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הגבינה האהובה עליך או כל שילובהגבינה האהובה עליך או כל שילוב454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)עוף דמי-גלאס (או 4 גרם מרק עוף, מופחת ב -1 / 2)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ורמוט יבשורמוט יבש21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)בצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס4(חוֹרֶף)בצל ירוק, לחתוך על הטיהבצל ירוק, לחתוך על הטיה11 קילו קישואים,אבקת פטריות פורצ'יניאבקת פטריות פורצ'יני113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות, פרוסותפטריות, פרוסות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות צדפות, טחוןפטריות צדפות, טחון57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורטובלו, טחוןפטריות פורטובלו, טחון3(חוֹרֶף)לפי עוגהלפי עוגה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ויסקי סקוטיויסקי סקוטי85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שאלוט, קלופים וקליליםשאלוט, קלופים וקלילים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץסלמון מעושן, חתוך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' על 1 1/2 אינץ16עטיפות wontonעטיפות wonton