רביולי פיצה בישול איטי לערבב
המתכון איטי בישול פיצה רביולי לערבב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. במנה עיקרית זו יש 630 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם בשר בקר טחון עגול, רביולי מלא גבינה, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל רביולי בישול איטי, מרק רביולי בישול איטי, ו תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס התחתון של 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. צד קו של סיר איטי עם נייר; לרסס לרסס עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, לשבור נקניק עם כפית, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מניחים נקניק בקערה גדולה. באותו מחבת, לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב בצל הוא רך; לנקז.
מוסיפים תערובת בקר וצנצנת 1 של רוטב הפסטה לקערה עם נקניק; מערבבים לשלב.
בבישול איטי, מורחים חצי צנצנת הנותרים של רוטב פסטה כדי לכסות את התחתית.
שכבה עם חצי רביולי וחצי מתערובת הבשר.
מפזרים 1 1/2 כוסות של הגבינה וחצי פפרוני. חזור על שכבות.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 3 שעות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון