רגלי צפרדע עם פינו גריג'יו מאיו
לך לחנות ותביא חלב-חמאה, פינו גריג'יו, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה מעולה. נסו פינו גריג'יו אגסים עלומים, רץ רום עם פינו גריג'יו ספלאש, ו עוף פינו גריג'יו עם זיגוג הדר דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את חלב החמאה לקערה גדולה עם רגלי הצפרדע. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה (לפחות 10 עד 12 שעות טובות).
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל לבן בקערה גדולה. לדלות את הרגליים, בתערובת הקמח, ציפוי אותם לחלוטין. לנער את כל הקמח העודף. בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F.
מוסיפים את רגלי הצפרדע לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ -3 עד 5 דקות.
מעבירים למגש הגשה ומגישים עם המיונז.
במחבת סאוט גדולה על אש נמוכה, מוסיפים את היין ומבשלים כדי להפחית אותו לסירופ. מגניב ולשלב עם מיונז בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם, שומרים בקירור עד הצורך.