רובן של רובין הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גרגירי פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-5 דקות. נסו מטבל רובן, ראובן, ו מטבל ראובן חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור חזה בקר: בסיר גדול, לשלב את המלח, סוכר, פלפל, גרגרי ערער, allspice, ציפורן, זרעי חרדל, עלי דפנה מקל קינמון לכסות עם 2 גלונים מים. מביאים את התערובת לרתיחה, מסירים מהחום ומקררים ל -40 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
מקל קינמון
זרעי חרדל
פלפל
עלי דפנה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציפורן
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
למלא מזרק מרינדה עם כמה מי מלח ולהזריק את העטין עם מלח כמה שיותר כפי שהוא יחזיק. לטבול את בריסקט במי מלח הנותרים ולאחסן בתבנית אפייה, מכוסה, במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מניחים את חזה הבקר לתוך מחבת צלייה גדולה ומכסים אותו עם כמה שיותר נוזל הבשלה כמו המחבת תחזיק. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור עד למכרז בינוני-נדיר, כ 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית צריך לרשום 130 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
תנור
5
הסר את חזה הבקר מהתנור, מניחים על מגש ו/או קרש חיתוך ואוהל עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
תנור
6
תן מנוחה חזה במשך 1 שעה. תחתוך כמה שיותר מהר.
7
כדי לשרת: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
חמאה לחם שיפון ומניחים על תבנית אפייה. למעלה עם 6 אונקיות פרוסות דק חזה, כמה כרוב כבוש מטוגן ופרוסת גבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
כרוב כבוש
לחם שיפון
חמאה
בירה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים את Reubens עד הגבינה נמסה וחומם דרך, על 5 דקות. למעלה עם רוטב רוסי מעושן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מחממים מחבת לטחון על חום בינוני, מוסיפים את הבייקון ומחזירים את השומן, ומבשלים עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
הסר את הבייקון מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיפים את הבצל ואת הטחון בשומן הבייקון עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
בצל
13
מוסיפים את הכרוב הכבוש, הסוכר, הבירה ועלה המפרץ ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נעלם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש
עלי דפנה
סוכר
בירה
14
מוסיף את הבייקון בחזרה למחבת כדי להתחמם דרך ולהתאים את התיבול עם מלח, פלפל וסוכר חום.