רוטב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, גזר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בסיס רוטב קל קדימה או רוטב מהיר, ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניקיות), ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב.
הוראות
1
מניחים גזר, בצל, סלרי, לפת, תפוח ושום במעבד מזון ודופקים עד לקבלת מחית מרקם גס. לאחר צלייה במחבת יוצא מהתנור (ובשר מוסר) להגדיר אותו על אש בינונית-גבוהה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
לפת
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים 2-ספירה של שמן זית ואז מוסיפים מחית ירקות. זיעה במשך 7 עד 8 דקות עד שרוב הלחות התבשלה, ואז אבק בקמח. מבשלים עוד 2 דקות תוך ערבוב טוב לשילוב כל הקמח עם השומן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את ליקר התפוחים ומגרדים את תחתית התבנית. מוסיפים בהדרגה ציר עוף, תוך ערבוב תוך כדי כדי לוודא שאין גושים. מביאים לרתיחה ומתבלים היטב במלח ופלפל. מבשלים ואז מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת-זה בסדר אם חלק מהעיסה עוברת מכיוון שזה באופן טבעי יוסיף גוף לרוטב.