רוטב בולונז קלאסי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים לתיבת המתכון שלך, רוטב בולונז קלאסי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב, חזיר טחון, מעט קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. 362 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו רוטב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), ו קלאסי ראגו בולונז דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור, כ -10 דקות.
מוסיפים את הבשר, החזיר והנקניק לסופריטו ומבשלים עד להשחמה, כ-5 דקות.
מפזרים עם ציפורן, קינמון, ופלפל.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים: מערבבים עגבניות, מגבירים את החום כדי להביא לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום בחזרה בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. לאחר מכן להנמיך את החום נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות.
בכל פעם שהרוטב מתייבש מדי ומתחיל להיצמד למחבת, פשוט מוסיפים 1/4 כוס מים ומגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מגישים: בולונז מוגש באופן מסורתי עם פסטה טליאטלה טרייה, אבל אתה יכול גם לשרת אותו עם fettucine, pappardelle, פנה, או פסטה אחרת. רוטב קופא היטב לשימוש עתידי.