רוטב המנגל של הבנרו נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 40 דקות. לכו לחנות ואספו פתיתי פלפל, פלפלי הבנרו, חרדל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: צדפות עם רוטב קוקוס הבנרו וסלסת מנגו הבנרו, מנגל בייקון-הבנרו בורגר, ו צדפות ברביקיו עם סלסה הבנרו.
הוראות
1
הביאו חומץ לרתיחה בסיר; מוסיפים פלפלי הבנרו, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, פלפל קאיין, חרדל, פלפל לבן ומלח מתובל. אפשר לתערובת לחזור לרתיחה, ואז מערבבים פנימה סוכר חום וקטשופ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 ג'לפנו טרי שלם
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מרתיחים רוטב במשך 15 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, 30 עד 45 דקות. מצננים ומגישים.