רוטב בריוש נקניק
אם יש לך כשעה ו-40 דקות לבלות במטבח, רוטב בריוש נקניק עשוי להיות מתכון מדהים ללא חלב לנסות. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -7 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 144 קלוריות . 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו כיכר בריוש, נקניקיית ארוחת בוקר חזיר, מלאי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: פרנץ' טוסט בריוש בלתזר , בריוש קלוע ופודינג לחם בריוש .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מורחים את הבריוש על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור עד לקלוי קל, כ-10 דקות. מניחים בצד בקערה גדולה.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הנקניק ושוברים אותה לחתיכות בעזרת כף. מבשלים עד להשחמה, ואז מעבירים אותו לקערה עם הבריוש.
מוסיפים את הסלרי לטפטופי הנקניק ומבשלים עד לריכוך, כ-4 עד 5 דקות.
מכניסים את הנקניק לקערת הבריוש. מערבבים פנימה את הציר והמרווה ומערבבים עד שהבריוש סופג את רוב הנוזלים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מעבירים את הרוטב לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ' ומבשלים ללא כיסוי במשך 20 דקות. מכסים בנייר כסף ואופים עד להזהבה מלמעלה, עוד 20 עד 25 דקות.