קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםחג ההודיה
מגזין

רוטב הודו עם חמאה של עשבי תיבול, רוטב חמוציות ורוטב חמוציות

רוטב הודו עם חמאה של עשבי תיבול, רוטב חמוציות ורוטב חמוציות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, פורט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף צלוי ברוטב פירות הדר, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם קציצות ירקות ורוטב תפוחים, ו תרנגול הודו צלוי עם רוטב חמוציות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להטות את השום, פטרוזיליה וחמאה יחד בקערה, מתבלים בנדיבות עם פלפל שחור וקמצוץ של מלח, ואז להכות עם כף עץ או למעוך את האצבעות עד שהכל משולב. החמאה יכולה להיות מוכנה עד יום קדימה ומקוררת או עשויה שבועיים קדימה וקפואה. לרכך לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את כתר טורקיה על לוח עם החלק העבה של השד פונה ממך. השתמש בידיים שלך כדי לעשות שני כיסים בין העור והבשר, ואז למרוח את החמאה בטעם מתחת לעור ועל כל השד ולעבוד אותו כך השד מכוסה לחלוטין. 3 להטות את תפוחי האדמה החדשים לתוך מגש קלייה גדול. תושיבי את ההודו למעלה, עור כלפי מעלה, ואז תצלי ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מוציאים מהתנור, מניחים את תרנגול ההודו על הלוח ונותנים לתפוחי האדמה שייק טוב. לאחר מכן מניחים את טורקיה בחזרה לפח, כפית על כמה מיצי החמאה ולהמשיך לבשל עוד 40-50 דקות עד טורקיה הוא זהב כהה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
להעביר את טורקיה ללוח לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, ולאחר מכן להמשיך לבשל את תפוחי האדמה במשך 20 דקות כדי חום. השתמש בכף מחוררת כדי לגרוף את תפוחי האדמה לתוך צלחת הגשה, שמירה על מיצי החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שים את תפוחי האדמה בצד אחד ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
כדי להפוך את רוטב חמוציות, מניחים את המחבת צלייה על חום נמוך ומערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
תן הכל לרחוש וחום, ולאחר מכן להוסיף את רוטב חמוציות ו התזה של נמל. לרחוש הכל במשך כמה דקות עד ממש דביק, ואז מערבבים את המניה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה או לטעמך, תיבול לפי הטעם. אם הרוטב הוא בצד החיוור או קצת מתוק מדי, מערבבים מעט רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
יציאהיציאה