רוטב הודו עם חמאה של עשבי תיבול, רוטב חמוציות ורוטב חמוציות
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, פורט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף צלוי ברוטב פירות הדר, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול עם קציצות ירקות ורוטב תפוחים, ו תרנגול הודו צלוי עם רוטב חמוציות.
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
להטות את השום, פטרוזיליה וחמאה יחד בקערה, מתבלים בנדיבות עם פלפל שחור וקמצוץ של מלח, ואז להכות עם כף עץ או למעוך את האצבעות עד שהכל משולב. החמאה יכולה להיות מוכנה עד יום קדימה ומקוררת או עשויה שבועיים קדימה וקפואה. לרכך לפני השימוש.
מניחים את כתר טורקיה על לוח עם החלק העבה של השד פונה ממך. השתמש בידיים שלך כדי לעשות שני כיסים בין העור והבשר, ואז למרוח את החמאה בטעם מתחת לעור ועל כל השד ולעבוד אותו כך השד מכוסה לחלוטין. 3 להטות את תפוחי האדמה החדשים לתוך מגש קלייה גדול. תושיבי את ההודו למעלה, עור כלפי מעלה, ואז תצלי ל-30 דקות.
מוציאים מהתנור, מניחים את תרנגול ההודו על הלוח ונותנים לתפוחי האדמה שייק טוב. לאחר מכן מניחים את טורקיה בחזרה לפח, כפית על כמה מיצי החמאה ולהמשיך לבשל עוד 40-50 דקות עד טורקיה הוא זהב כהה.
להעביר את טורקיה ללוח לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, ולאחר מכן להמשיך לבשל את תפוחי האדמה במשך 20 דקות כדי חום. השתמש בכף מחוררת כדי לגרוף את תפוחי האדמה לתוך צלחת הגשה, שמירה על מיצי החמאה במחבת.
שים את תפוחי האדמה בצד אחד ולשמור על חום.
כדי להפוך את רוטב חמוציות, מניחים את המחבת צלייה על חום נמוך ומערבבים בקמח.
תן הכל לרחוש וחום, ולאחר מכן להוסיף את רוטב חמוציות ו התזה של נמל. לרחוש הכל במשך כמה דקות עד ממש דביק, ואז מערבבים את המניה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה או לטעמך, תיבול לפי הטעם. אם הרוטב הוא בצד החיוור או קצת מתוק מדי, מערבבים מעט רוטב סויה.