רוטב ספגטי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך עלי דפנה, עלי בזיליקום, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו), ו ספגטי אלה וונגול (ספגטי עם רוטב צדפות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום את בשר בקר הקרקע עד השחמה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר את הבשר מן הסיר עם כפית מחוררת ולשים לתוך קערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
סיר
4
זרוק כל גריז בסיר, אבל לא לנקות את הסיר.
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
טפטוף בשמן זית. כאשר הוא מחומם, לזרוק את הבצלים חתוכים לקוביות. מערבבים אותו במשך 1 1/2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום. מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
6
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות ורוטב מרינרה. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, מלח, אורגנו, טימין, פלפל אדום כתוש (אם שימוש) ועלי המפרץ. מערבבים, ולאחר מכן מוסיפים את בשר טחון מבושל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עגבניות מרוסקות
רוטב מרינרה
רסק עגבניות
בשר טחון
עלי דפנה
אורגנו
סוכר
טימין
מלח
7
מניחים את המכסה על הסיר ולאפשר להתבשל במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
להוסיף קצת מים או קצת מרק דל נתרן אם זה צריך יותר נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מרק נתרן נמוך
מים
9
לאחר שעה, להוסיף את הפטרוזיליה טחון, בזיליקום ואת קליפת פרמזן אם משתמשים (או פרמזן מגוררת אם אתה מעדיף - או שניהם!). מערבבים לשלב, ולאחר מכן לשים את המכסה בחזרה על ולאפשר לו להתבשל עוד 30 דקות בערך. השליכו את המפרץ לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
פרמזן
פטרוזיליה
באזיל!
בקר
10
מגישים קערה גדולה של אטריות משומנות ורוטב הספגטי, כך האורחים יכולים לשרת את עצמם. מעל כל מנה עם פטרוזיליה טחון ופרמזן מגורר (או שבבי פרמזן) ומגישים עם חתיכה גדולה של לחם גבינת שום.