רוטב ספגטי בקר בבישול איטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לאוסף שלך, רוטב ספגטי בקר בבישול איטי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. ברוטב הזה יש 326 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. אם יש לכם שיני שום, תיבול, רוטב עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-15 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 52%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ספגטי בקר בבישול איטי, רוטב ספגטי בקר בבישול איטי ורוטב ספגטי קל בבישול איטי.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים בשר בקר עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
העבר ל-5 qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את הפלפל הירוק, הבצל, המים, העגבניות, רוטב העגבניות, הרסק, השום והתבלינים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד שהוא מבעבע. לזרוק עלי דפנה; להגיש מעל ספגטי.