רוטב פטריות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב פטריות שמנת. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 70 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, פטריות קרמיני, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: רוטב פטריות שמנת, רוטב פטריות עוף שמנת, ו כבד שמנת ורוטב פטריות.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות מעט השחמה ורך, על 5 דקות.להפחית את החום בינוני, מפזרים את הקמח, ומערבבים כדי לצפות את הפטריות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקמח קלוי קלות, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים בכפית עץ, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת. מבשלים עד שהיין מצטמצם לחלוטין, כ -30 שניות.לאט לאט לשפוך את המרק או מלאי להקציף עד חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה ומצפה את הגב של כף, על 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקרם. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.