רום וליקר ביצים קוגלהופף
רום וליקר ביצים Kugelhopf עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . אם יש לכם ביצים, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Kugelhopf, Kugelhopf, ו Kugelhopf (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות דומדמניות ברום לילה.
בסיר, מחממים את ליקר הביצים לרתיחה.
יוצקים אותו לתוך קערה גדולה ומוסיפים 1 1/2 כוסות קמח לחם.
מערבבים עד חלקה ולתת את התערובת להתקרר עד 110 מעלות F (43 מעלות C) או רק חם למגע.
מוסיף את השמרים המיידיים ומערבבים עד מעורבב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות עד להכפלה, 20 עד 30 דקות.
בקערה של מערבל חשמלי, להכות את הסוכר והחמאה יחד עד חלקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים במלח וקינמון.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבצק ומערבבים עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את 2 כוסות קמח הלחם הנותרים ומערבבים במשך 3 דקות. הבצק יהיה דביק מאוד. מערבבים בדומדמניות, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לה לנוח במשך 20 דקות.
גריז קל עובש kugelhopf או מחבת Bundt.
מפזרים את תחתית המחבת עם שקדים פרוסים. בזהירות מוסיפים את תערובת הבצק ומכסים בניילון נצמד.
תן את הבצק לעלות עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים את kugelhopf בתנור שחומם מראש עד כיכר חום זהוב עמוק ואת החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 30 עד 35 דקות. הפוך את כיכר על מתלה תיל כדי להתקרר. אבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה.