קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

רום וליקר ביצים קוגלהופף

רום וליקר ביצים קוגלהופף
רום וליקר ביצים Kugelhopf עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . אם יש לכם ביצים, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 13 שעות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו Kugelhopf, Kugelhopf, ו Kugelhopf (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות דומדמניות ברום לילה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
דבש הדריםדבש הדרים
2
בסיר, מחממים את ליקר הביצים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים אותו לתוך קערה גדולה ומוסיפים 1 1/2 כוסות קמח לחם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים עד חלקה ולתת את התערובת להתקרר עד 110 מעלות F (43 מעלות C) או רק חם למגע.
5
מוסיף את השמרים המיידיים ומערבבים עד מעורבב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות עד להכפלה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בקערה של מערבל חשמלי, להכות את הסוכר והחמאה יחד עד חלקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים במלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבצק ומערבבים עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את 2 כוסות קמח הלחם הנותרים ומערבבים במשך 3 דקות. הבצק יהיה דביק מאוד. מערבבים בדומדמניות, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לה לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
דומדמניותדומדמניות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
גריז קל עובש kugelhopf או מחבת Bundt.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
9
מפזרים את תחתית המחבת עם שקדים פרוסים. בזהירות מוסיפים את תערובת הבצק ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תן את הבצק לעלות עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים את kugelhopf בתנור שחומם מראש עד כיכר חום זהוב עמוק ואת החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 30 עד 35 דקות. הפוך את כיכר על מתלה תיל כדי להתקרר. אבק עם אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן