קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

רטטוי עם פטה, זיתים ירוקים ושקדים

רטטוי עם פטה, זיתים ירוקים ושקדים
רטטוי עם פטה, זיתים ירוקים ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 468 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: עוף עם שקדים וזיתים ירוקים, אמנון עם שקדים קלויים וזיתים ירוקים, ו סלט ארוגולה עם שקדים, זיתים ירוקים ומנדרינות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את השקדים למחבת גדולה על אש בינונית. בעדינות טוסט האגוזים, להיזהר לא לתת להם לשרוף, במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים 3 כפות שמן זית, 1/2 כפית פתיתי צ ' ילי אדומים, 1 שן שום קצוץ, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 3 דקות ולהעביר לצלחת כדי להתקרר. מרסקים את השקדים באופן גס ומכניסים אותם לקערה יחד עם גבינת הפטה, הזיתים ו-1/3 מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
גבינת פטהגבינת פטה
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים היטב כדי לשלב את כל החומרים.
5
שים 3 כפות שמן זית ואת הנותרים 1/2 כפית פתיתי צ ' ילי לתוך המחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את הבצל, השום שנותר, ו 1/3 של עלי בזיליקום ומבשלים עד הבצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות. שים את החצילים ומבשלים עד שהוא רך, כ 10 דקות, הוספת שמן זית יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
שוםשום
בצלבצל
7
מוסיפים את הקישואים, עגבניות טריות וצלפים; מתבלים במלח ופלפל. המשך לבשל עד שהירקות האלה רכים אבל עדיין שלמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
קישואיםקישואים
צלפיםצלפים
8
מוסיפים את עגבניות שימורי, חומץ, ועלי בזיליקום הנותרים. המשך לבשל עוד 15 דקות; להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
בזיליקום טריבזיליקום טרי
חומץחומץ
9
כדי לשרת, לשים את ratatouille לתוך קערה או מגש העליון עם גבינת פטה, זית, תערובת שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
זיתיםזיתים
גבינת פטהגבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.