ריבועי קונגו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-48 מנות. מתאבן זה יש 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, שבבי שוקולד חצי מתוקים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון אפריקאי. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריבועי קונגו, שביל לערבב קונגו ריבועים, ו ברים קונגו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב חמאה או מרגרינה וסוכר חום; מגניב מעט. הכה בביצים, אחד בכל פעם. בקערה נפרדת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת סוכר ומערבבים היטב. מערבבים אגוזים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות. כאשר כמעט מגניב, לחתוך 48 ריבועים.
פינוטג', צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. Pinotage Beeslaar עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.