לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו כריך הודו קלוי עם מלח. מנה אחת מכילה 1672 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו מחמצת, חרדל דיז'ון, פסטו פלפל קלוי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריך הודו קלוי עם מלח אייל עם פסטו פלפל אדום, תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, ו תרנגול הודו מלוח קלוי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את חזה ההודו מתחת למים קרירים ומייבשים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר מוסיפים את הבירה, החרדל, האגבה, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים את חזה ההודו, מוודאים שהוא מצופה במלואו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעור
תלת עצות, גזוז
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הכניסו את השקית לקערה כדי למנוע דליפה והכניסו למקרר למשך 45 דקות. אין להשרות אותו יותר מ-45 דקות או שהשד יהפוך למלוח מדי. בזמן שההודו מתמלח, הכינו את פסטו הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מסננים את מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה בתבנית צלייה רדודה (הערת שף: אין לשטוף הודו). צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות צלזיוס, על מדחום קריאה מיידית, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומאפשרים לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מבעוד מועד. מקררים את הבשר עד שמוכנים להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לאחר שההודו התקרר, הוציאו את כל הבשר מהעצם וחתכו אותו באלכסון למנות בעובי 1/2 אינץ'. קוצצים גס 3/4 כוס מירקות הג ' יארדיניירה ומוסיפים אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים 4 כפות מפסטו הפלפל האדום וזורקים לאיחוד. פורסים את הלחם ומורחים קלות את הנתחים עם חלק משאריות הפסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם הפרובולון בתחתית, ואז את ההודו הפרוס ותערובת הג ' יארדיניירה. מעל הכל טבעות רוג ' ו, מכסים בפרוסת לחם נוספת ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
הודו פרוס
פרובולון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הגדר גריל לחום גבוה. צולים את הפלפלים האדומים עד שהקליפות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
מוציאים אותם מהחום ומכניסים אותם לקערה קטנה. מכסים את הקערה ונותנים להם לאדות. מגניב אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים למעבד מזון את הפלפלים הקלופים הקלויים, הבזיליקום, השום, הגבינה, האגוזים, פתיתי הפלפל האדום, משחת האנשובי, המלח והפלפל. דופק עד לשילוב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בזמן שהמעבד פועל ומתאימים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משחת אנשובי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק מחממים את השמן ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
שלב את הרוטב החם, הקטשופ והמים בקערה רדודה עד להטמעה. ב -4 קערות נפרדות ורדודות או תבניות פאי, הפרידו את החלב, הקמח והפנקו והכניסו את כל הקערות לסדר העבודה הזה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
דגני קריפיקס, מרוסקים
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
טובלים את טבעות הבצל בחלב החמאה, אחר כך בקמח, ואז בתערובת הרוטב החם ומסיימים אותם עם הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
15
טובלים את הטבעות בקבוצות ומטגנים בשמן עמוק עד שהם אדומים בוהקים ומתחילים להשחים, כ -2 עד 3 דקות, הופכים לפי הצורך. לאחר הטיגון מוציאים אותם מהשמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.