קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

כריך הודו קלוי עם מלח אייל

כריך הודו קלוי עם מלח אייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו כריך הודו קלוי עם מלח. מנה אחת מכילה 1672 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 82 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו מחמצת, חרדל דיז'ון, פסטו פלפל קלוי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריך הודו קלוי עם מלח אייל עם פסטו פלפל אדום, תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים, ו תרנגול הודו מלוח קלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את חזה ההודו מתחת למים קרירים ומייבשים. בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר מוסיפים את הבירה, החרדל, האגבה, המלח והפלפל. מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים את חזה ההודו, מוודאים שהוא מצופה במלואו במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הכניסו את השקית לקערה כדי למנוע דליפה והכניסו למקרר למשך 45 דקות. אין להשרות אותו יותר מ-45 דקות או שהשד יהפוך למלוח מדי. בזמן שההודו מתמלח, הכינו את פסטו הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מסננים את מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה בתבנית צלייה רדודה (הערת שף: אין לשטוף הודו). צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות צלזיוס, על מדחום קריאה מיידית, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומאפשרים לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מבעוד מועד. מקררים את הבשר עד שמוכנים להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לאחר שההודו התקרר, הוציאו את כל הבשר מהעצם וחתכו אותו באלכסון למנות בעובי 1/2 אינץ'. קוצצים גס 3/4 כוס מירקות הג ' יארדיניירה ומוסיפים אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים 4 כפות מפסטו הפלפל האדום וזורקים לאיחוד. פורסים את הלחם ומורחים קלות את הנתחים עם חלק משאריות הפסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם הפרובולון בתחתית, ואז את ההודו הפרוס ותערובת הג ' יארדיניירה. מעל הכל טבעות רוג ' ו, מכסים בפרוסת לחם נוספת ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
הודו פרוסהודו פרוס
פרובולוןפרובולון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הגדר גריל לחום גבוה. צולים את הפלפלים האדומים עד שהקליפות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
מוציאים אותם מהחום ומכניסים אותם לקערה קטנה. מכסים את הקערה ונותנים להם לאדות. מגניב אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים למעבד מזון את הפלפלים הקלופים הקלויים, הבזיליקום, השום, הגבינה, האגוזים, פתיתי הפלפל האדום, משחת האנשובי, המלח והפלפל. דופק עד לשילוב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בזמן שהמעבד פועל ומתאימים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משחת אנשובימשחת אנשובי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק מחממים את השמן ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
שלב את הרוטב החם, הקטשופ והמים בקערה רדודה עד להטמעה. ב -4 קערות נפרדות ורדודות או תבניות פאי, הפרידו את החלב, הקמח והפנקו והכניסו את כל הקערות לסדר העבודה הזה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
טובלים את טבעות הבצל בחלב החמאה, אחר כך בקמח, ואז בתערובת הרוטב החם ומסיימים אותם עם הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
15
טובלים את הטבעות בקבוצות ומטגנים בשמן עמוק עד שהם אדומים בוהקים ומתחילים להשחים, כ -2 עד 3 דקות, הופכים לפי הצורך. לאחר הטיגון מוציאים אותם מהשמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקטר אגבהנקטר אגבה0(יכול להיות או להרחיק)משחת אנשובימשחת אנשובי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלים בזיליקום ארוז באופן רופףעלים בזיליקום ארוז באופן רופף340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה (מומלץ: Pale ale או סגנון IPA)בירה (מומלץ: Pale ale או סגנון IPA)1kgsעצם בשד טורקיהעצם בשד טורקיה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב חריף (מומלץ: Sriracha)רוטב חריף (מומלץ: Sriracha)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקירקות במרינדה giardiniera איטלקית (jarred)ירקות במרינדה giardiniera איטלקית (jarred)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנוברים קלוייםצנוברים קלויים3פרוסותגבינת פרובולונה, חתוכה לשנייםגבינת פרובולונה, חתוכה לשניים3largesפלפל אדוםפלפל אדום0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות4(חוֹרֶף)פסטו פלפל אדום קלוי, ועוד לפי הצורך, מתכון כדלקמןפסטו פלפל אדום קלוי, ועוד לפי הצורך, מתכון כדלקמן11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1כיכר(24 אינץ') זרע שאור(24 אינץ') זרע שאור3(חוֹרֶף)חרדל דיז'ון אבן קרקעחרדל דיז'ון אבן קרקע2largesבצל מתוק, כגון Vidalia, וואלה וואלה או מאווי, קלופים וחותכים לטבעות עבות 3/8 אינץ', ליבות השלכתבצל מתוק, כגון Vidalia, וואלה וואלה או מאווי, קלופים וחותכים לטבעות עבות 3/8 אינץ', ליבות השלכת11 קילו קישואים,1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן