קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

ריבת בצל

ריבת בצל
ריבת בצל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לך שמן canolan, יין, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. 69 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 12%. מתכונים דומים: בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס.

הוראות

1
במחבת סאוט בינונית, מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד הבצלים לוותר על הנוזל שלהם, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום. מנמיכים את החום ומבשלים את הבצל עד היין מפחית כמעט לחלוטין. השאר על אש נמוכה בזמן שאתה מכין את gastrique.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת קטנה נפרדת, מחממים את הדבש עד שהוא מתחיל לבעבע וקצף. מבשלים עד שהדבש הופך צבע קרמל בהיר, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את חומץ היין האדום, מבשלים במשך כמה דקות על אש נמוכה, ולאחר מכן לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את תערובת הדבש על הבצל וממשיכים לבשל אותם על אש נמוכה עד שכל המיץ נספג והבצל הוא עקביות דמוית ריבה, 10 עד 15 דקות. אם אתה רוצה, להוסיף מיץ לימון גרידה בשלב זה. טעם לתיבול ולהעביר לקערה להתקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך