קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ריגטוני עם נקניק עוף חריף, אספרגוס, חצילים ופלפלים קלויים

ריגטוני עם נקניק עוף חריף, אספרגוס, חצילים ופלפלים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni עם נקניק עוף חריף, אספרגוס, חצילים, ופלפלים קלויים. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חצילים תינוק, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שום קלוי נקניק, חצילים ופלפלים, פיצה פאי עם חצילים חריפים ופלפלים קלויים, ו ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מקם מתלה בתנור 6 אינץ ' מתחת broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את הפלפלים על תבנית אפייה ולשים אותו תחת המטגן. צלי, הפיכת הפלפלים עם מלקחיים רבע סיבוב כל כמה דקות, עד חרוך מכל הצדדים, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מלקחייםמלקחיים
4
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ונותנים לפלפלים קיטור במשך 10 דקות כדי לשחרר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
באמצעות מגבת נייר, לשפשף את העורות החרוכים את הפלפלים. בזהירות להסיר את הליבות, גבעולים, זרעים, לחתוך את החתיכות לאורך לרצועות דקות. שמור כל נוזל הפלפלים לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 1 דקה; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
8
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו עם כף עץ, עד להשחמה ומבשלים דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
11
מעבירים את הנקניק לצלחת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
12
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
מוסיפים 3 כפות שמן זית למחבת, מוסיפים את החצילים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד חום ופשוט רך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים 1 כף שמן זית ואת השום למחבת ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מוסיפים את הפלפלים הקלויים עם כל נוזל שמור, אספרגוס, נקניק, חומץ ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
פלפליםפלפלים
נקניקנקניק
חומץחומץ
17
מעבירים את תערובת הנקניק לריגטוני החם ומוסיפים את הפרמזן, הפטרוזיליה ואת 2 כפות שמן הזית הנותרות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
18
לטעום את הפסטה ואת העונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פסטהפסטה
19
מעבירים לקערה גדולה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה