קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ריזוטו גורגונזולה ורדיקיו

ריזוטו גורגונזולה ורדיקיו
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רדיקיו, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז ריזוטו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים כקינוח. מתכונים דומים: Gorgonzola Radicchio Penne, Orecchiette עם פטריות, Radicchio, ו Gorgonzola, ו Orecchiette עם פטריות, Radicchio, ו Gorgonzola.

הוראות

1
להביא מרק עוף לרתיחה בסיר בינוני. לשמור על רתיחה, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 2 כף. שמן זית ו-2 כפות. חמאה מעל חום בינוני ב 8-qt תחתית כבדה. חשיש.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל ומטוגנים, מערבבים מדי פעם, עד שקופים ומתחילים להפוך זהובים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים אורז ומטופח, ערבוב כל הזמן, עד רק את הקצוות של הגרגרים נראים שקופים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף יין ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים, ערבוב, עד היין נספג לחלוטין על ידי אורז.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים על 1/2 כוס מרק חם אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג לחלוטין על ידי אורז; להפחית את החום בינוני נמוך אם התערובת מתחילה לרתוח. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך לנשוך (15 עד 30 דקות; יהיה לך מרק שנשאר). לשמור על אורז במצב של רתיחה מתמדת. בזמן שהאורז מתבשל, חותכים את הרדיקיו לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
7
חום 1 כף. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים רדיקיו ו-1/4 כפית. מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול ומכרז, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר אורז מחום ומערבבים בגורגונזולה דולצ ' ה, רדיקיו נבול, פלפל, פטרוזיליה, נשאר 1 כפית. חמאה ומלח לפי הטעם. לריזוטו משוחרר יותר, מערבבים ב 1 עד 2 כוסות הנותרים מרק.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola DolceGorgonzola Dolce
9
מגישים באופן מיידי.
10
* עבור מתכון, עבור אל sunset.com/chickenbroth
1
הקריאמיות והלעיסה האופייניים של ריזוטו מגיעים מהאורז עצמו, ואורז ריזוטו אינו אורז רגיל. הוא מכיל שני עמילנים שונים: חיצוני amylopectin, אשר מרכך מהר יותר-במיוחד תחת הלחץ של ערבוב מתמיד-כדי ליצור תחושה שמנת בפה; ופנים amylose, אשר נשאר יציב יחסית במהלך הבישול לתת לך את זה al dente לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
2
Arborio הוא starchiest של שלושה סוגי הריזוטו הפופולריים, וזה נוטה ביותר מקבל דביק כפי שהוא מבשל; בפנים, הגרגרים נוטים להיות גירי ומתפורר. זמין באופן נרחב.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
3
האהוב עלינו, קרנרולי יש דגנים ארוכים יותר, צרים שמבשלים באופן שווה ביותר ויש להם את המרקם הטוב ביותר-שמנת מבלי להיות gluey, ופנים לעיס טוב. מצא בשווקים Whole Foods, A. G. פרארי מזונות (agferrari.com), וחנויות מכולת גורמה.
מרכיבים שתצטרך
CarnaroliCarnaroli
4
גרגרי ננו Vialone קטנים יותר, בצורת אליפסה, ולייצר ריזוטו עדין עם טעם אגוזים. מצא ב A. G. פרארי מזונות (ראה לעיל) וחנויות מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
5
הפתעה: סושי אורז. מותג נישיקי בגודל בינוני הוא קרמי ולעיסי, וכל כך דומה לארבוריו שחצי מלוח הטעימות שלנו לא יכול היה להבחין בהבדל. בנוסף, זה עולה פחות מכל אורז ריזוטו איטלקי.
מרכיבים שתצטרך