ריזוטו דלעת עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו דלעת עם שרימפס. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 659 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז, שאלוט, רוטב בלאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ו ריזוטו שרימפס.
הוראות
לבשל דלעות תינוק ב 1/2 אינץ מים רותחים בתנור הולנדי, מכוסה, 20 דקות או עד במכרז; לנקז.
מנותקים ושמורים. לקלף דלעות, ולחתוך לשניים. להשליך זרעים. עיסת מחית, ולהניח בצד 1 1/4 כוסות, שמירה על שארית לשימוש אחר.
מקלפים שרימפס גדול, משאירים זנבות על; דווין, אם תרצה, ומניחים בצד. לקלף שרימפס בינוני, ו devein, אם תרצה; להפריש.
להיפטר מגבעולי פטריות; כובעים פרוסות דק.
מערבבים יחד קוביות מרק דגים ו-2 ליטרים של מים רותחים עד שבוליון מתמוסס.
ממיסים 1/2 כוס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים שאלוט, שום, ואורז, ו סאוט עד שאלוט הם במכרז.
להוסיף 1 מרק דגים חמים כוס; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם הנותרים מרק חם, 1 כוס בכל פעם. (זמן הבישול הוא 35 עד 40 דקות.)
להוסיף 1 כוס דלעת פירה (עתודה שנותרה 1/4 כוס דלעת לרוטב בלאן Beurre), שרימפס בינוני, פטריות פרוסות, גבינת פרמזן, טימין; לבשל, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה; מוסיפים שרימפס גדול, ומטגנים 2 עד 4 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד. כפית ריזוטו דלעת על צלחות הגשה, וטפטוף באופן שווה עם רוטב בלאן Beurre. מסדרים שרימפס גדול סביב ריזוטו, העליון עם צמרות דלעת שמורות.
* 1 1/4 כוסות דלעת משומר אולי החליף עבור עיסת מ 6 דלעת התינוק.