קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

ריזוטו סן מרטינו

ריזוטו סן מרטינו
ריזוטו סן מרטינו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, עוף מרק בשר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין.

הוראות

1
המרק בסיר צריך להיות רותח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בסיר גדול לאט מבשלים את הבצל ואת השום בחמאה, כאשר הבצל מתחיל להפוך צבע זהב, להסיר מהחום ולהוציא את השום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את פרושוטו קצוץ פורצ ' יני ומערבבים היטב עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
שים את הסיר על חום שוב, להוסיף את האורז, ומערבבים היטב עם בצל, פרושוטו פורצ ' יני. זה נקרא קליית האורז כי מרק לא נוספה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לאחר דקה או כך להתחיל להוסיף את המרק מצקת מלאה בכל פעם, על מנת לאפשר את האורז לספוג אותו. כדי להפוך את שמנת ריזוטו אתה צריך לערבב את זה הרבה הוספת מרק, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
כאשר ריזוטו כמעט נעשה, מוסיפים את הזעפרן ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
7
מוסיפים קומץ פרמזן ומערבבים היטב. ריזוטו צריך להיות רך מספיק כדי להפיץ ולכסות את הצלחת כולה כאשר שירת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
* ריזוטו עם Volpi luganega (נקניק עונתי טרי) נעשה על ידי החלפת Luganega במקום Volpi prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9
Luganega הוא נקניק רזה מאוד ממולא תרמילי כבשים. תרמילים יש להסיר, נקניק שבור חתיכות קטנות והוסיף בצל פטריות פורצ ' יני, בהתחלה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות