ריזוטו סן מרטינו
ריזוטו סן מרטינו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, עוף מרק בשר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין.
הוראות
המרק בסיר צריך להיות רותח.
בסיר גדול לאט מבשלים את הבצל ואת השום בחמאה, כאשר הבצל מתחיל להפוך צבע זהב, להסיר מהחום ולהוציא את השום.
מוסיפים את פרושוטו קצוץ פורצ ' יני ומערבבים היטב עם הבצל.
שים את הסיר על חום שוב, להוסיף את האורז, ומערבבים היטב עם בצל, פרושוטו פורצ ' יני. זה נקרא קליית האורז כי מרק לא נוספה.
לאחר דקה או כך להתחיל להוסיף את המרק מצקת מלאה בכל פעם, על מנת לאפשר את האורז לספוג אותו. כדי להפוך את שמנת ריזוטו אתה צריך לערבב את זה הרבה הוספת מרק, לפי הצורך.
כאשר ריזוטו כמעט נעשה, מוסיפים את הזעפרן ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים קומץ פרמזן ומערבבים היטב. ריזוטו צריך להיות רך מספיק כדי להפיץ ולכסות את הצלחת כולה כאשר שירת.
* ריזוטו עם Volpi luganega (נקניק עונתי טרי) נעשה על ידי החלפת Luganega במקום Volpi prosciutto.
Luganega הוא נקניק רזה מאוד ממולא תרמילי כבשים. תרמילים יש להסיר, נקניק שבור חתיכות קטנות והוסיף בצל פטריות פורצ ' יני, בהתחלה.