ריזוטו פטריות ונקניק אפוי
נקניק אפוי וריזוטו פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא נקניק הודו, פטריות כפתורים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ריזוטו פטריות ונקניק איטלקי, נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, ו נקניק איטלקי וריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בתנור הולנדי או בסיר גדול, אטום עם מכסה, מבשלים נקניק מעל חום בינוני, ערבוב לשבור אותו, עד מתפורר ושחמה, 6 עד 8 דקות. נקניק כפית לתוך קערה מרופדת במגבות נייר ושופכים שומן מתוך סיר.
להחזיר סיר לחום ולהוסיף שמן.
מוסיפים בצל ופטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שהבצל רך ומיצי פטריות התאדו, 8 עד 10 דקות.
יוצקים יין ומבשלים עד מופחת בחצי, ערבוב לשחרר כל חתיכות השחמה על תחתית המחבת, על 2 דקות. מערבבים באורז ומבשלים 3 דקות.
יוצקים 3 כוסות של מרק ומערבבים לשלב.
אופים במשך 20 דקות. מערבבים בפרמזן, בשר נקניק שמור ומרק 1 1/2 כוסות הנותרים. מכסים, חוזרים לתנור ואופים עד שהאורז רך אך לא רגשני, 30 עד 35 דקות יותר.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.