ריזוטו שעורה עם פטריות בר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שעורה פנינה, פטריות קרמיני, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה עם פטריות בר, ריזוטו פטריות בר ושעורה, ו ריזוטו שעורה עם חזיר ופטריות.
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים כרישה; מטגנים 10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
4
מוסיפים פטריות צדפות, קרמיני ושיטאקי; מבשלים 15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים
5
מוסיפים שעורה ושום; מבשלים 2 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים יין 1 כפית טימין; מבשלים 1 דקה או עד נוזל כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים 8 כוסות מים ופטריות פורצ ' יני. מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה או עד שעורה הוא רך שמנת, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים גבינה, מלח ופלפל.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.