ריח בצל שחור
אם יש לך כשעה ו-45 דקות לבלות במטבח, ריח בצל שחור עשוי להיות מתכון צמחוני אדיר ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו . מתאים ל-1 מנות. בתוספת זו יש 502 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם חומץ שרי, מלח ופלפל, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: סטייקים בגריל עם רוטב בצל ותבליט בצל , תבלין בצל ותבליט בצל .
הוראות
לבנות מדורה או להכין גריל פחמים ולאפשר למדורה לבעור עד שתצטבר מצע גחלים.
מכניסים בצל לתוך המטרות החמות ועורמים גחלים בצדדים ומעל. צולים עד להשחיר ונימוח, כ-15 דקות. הופכים בצל, קוברים אותם מחדש ומבשלים עד שהבצל מתחיל לדלוף מיץ, עוד 10 עד 15 דקות. שיפוד במבוק המוחדר למרכז אמור להחליק בקלות פנימה.
מניחים בצל בקערה, מכסים ומניחים להתקרר.
מניחים פלפל אדום על הגחלים; מבשלים, הופכים לעתים קרובות, עד שהם חרוכים, כ-10 דקות.
מקלפים את הקליפה המושחרת מהבצל ומגרדים את החלקים השחורים החרוכים מהפלפל האדום. קוצצים דק בצל ופלפל אדום.
מערבבים בקערה עם פטרוזיליה ומתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לפי הטעם.
זורקים פנימה חומץ שרי ושמן זית בהנאה, מכסים ומכניסים למקרר לשעה.