ריח מטוגן וירקות עם Skordalia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה 2782 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 265 גרם שומן. אם יש לך טריזי לימון, קמח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. מתכונים דומים: ריח מטוגן, מתכון ריח מטוגן, ו פורט וושינגטון פריד Smelt.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב 1/2 כוס קמח, סולת, מלח, ופלפל מתערבב היטב. לדלות את הדגים בחמאה ולאחר מכן בתערובת הקמח. בסיר בגודל בינוני או טיגון עמוק, חום 3 עד 4 אינץ ' של שמן ומטגנים עמוק את הדגים עד חום זהוב הופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לא מגן מקומי
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר דגים ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מגישים עם skordalia וחתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
1
שים את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ricer ולמקם בקערה לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטאטא את הקרם, שום טחון, שמן זית, מיץ לימון, חומץ יין אדום וקצת מים אם יש צורך לערבב עד התערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שמור על קור רוח עד מוכן לשימוש.