שאלוט צלוי במחבת עם זיתים ומרווה דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 203 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: שאלוט קלוי במחבת עם זיתים ומרווה, דלעת צלויה עם שאלוט ומרווה, ו צלעות חזיר עם אגסים קלויים, מרווה ושאלוט.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שאלוט; מטגנים 10 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים יין הבא 6 מרכיבים (יין דרך עלי דפנה). מכסים ואופים בחום של 400 למשך 30 דקות. לחשוף ואופים 40 דקות או עד רוטב מתעבה.