המתכון שום בר קארי שעועית לבנה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, עגבניות שזיפים, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שום בר וקארי שעועית לבנה, פטריות בר ועוגת שעועית לבנה, ו מרק שעועית לבנה עם ארוגולה פראית & Meyer Lemon (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך ומזיעים את הבצל עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במחבת נפרדת, לחמם את כל זרעי התבלינים עד שהם משחררים את הניחוח שלהם ופשוט להתחיל לקפוץ במחבת. עצה לתוך מרגמה לטחון עם העלי בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את התבלינים החמים לבצל יחד עם צ ' ילי, עלי קארי, עלי ליים וכוסברה. מבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה למדי, ולאחר מכן להוסיף את השום, jaggery, מיץ ליים, ורוטב דגים. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
עלי ליים
רוטב דגים
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Jaggery
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים עוד 10 דקות, ואז מוסיפים את השעועית המיובשת הטרייה או המבושלת וחלב קוקוס. מבשלים בעדינות במשך 10 עד 15 דקות (או עד השעועית הם מכרז אם בישול טרי).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
בעוד הקארי הוא בישול, לשטוף את שום בר טוב מאוד, לקטוף על כל עלה ביסודיות כי הם יכולים לשאת אבנים קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
בצל לבן, חתוך לקוביות
6
כמה דקות לפני הגשת הקארי, מוסיפים את שום הבר ומבשלים עד שהוא רק נבול ורך. לא לבשל אותו יתר על המידה—שום בר צריך להיות בהיר ותוסס. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. קארי זה צריך להיות רך, ריחני, מתוק בעדינות, חד, מלוח, עם מספיק חום כדי לחמם אותך.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Getrank Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.