שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם צ'יפס טורטייה תוצרת בית
המתכון קלוי שום, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום עם שבבי טורטייה תוצרת בית יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מיץ ליים, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: שום קלוי, Poblano, וגואקמולי פלפל אדום, צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם גוואקמולי Tomatillo, ו צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה.
הוראות
כדי להכין ממרח אבוקדו, לעטוף שיני שום בנייר כסף; אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד רך.
תן מגניב מעט; להסיר עורות ולהשליך.
מניחים שום בקערה בינונית; מחית עם מזלג.
חותכים פלפל poblano ו חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר, פונה לעתים קרובות.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
מוסיפים פלפלים, בצל, והבא 4 מרכיבים לפירה שום; מערבבים היטב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
כדי להכין צ ' יפס, לשלב טריזים טורטייה, 2 כפיות מיץ, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, משליך למעיל. סדר טורטיות בשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד פריך משחימים קלות, מפנה פעם אחת. מגניב 5 דקות.