שוקולד מערבולת ועוגיות צ'יפס
לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", שיבולת שועל מגולגלת, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פעמיים שוקולד מנטה שבב מערבולת עוגיות # fbcookieswap, שוקולד צ'יפס דובדבן מערבולת מאפינס, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מערבולת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה וסוכר חום עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל.
מערבבים את הקמח, שיבולת שועל מגולגלת, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך תערובת מוקרם. ואז מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מקפלים את אבקת הקקאו מעט, כדי ליצור אפקט משובש.
זרוק את הבצק על ידי כפית מעוגלתעל גבי יריעות העוגיות מוכנות.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר במשך 2 דקות על תבנית האפייה לפני ההסרה כדי להתקרר על מדפי תיל. לאחסן במיכל אטום.