קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מריר-בורבון טורט

שוקולד מריר-בורבון טורט
טורט שוקולד-בורבון כהה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 186 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שוקו, ביצה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד-בורבון פקאן טורט, טורט שוקולד כהה ומדוכדך, ו טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל תחתון וצדדים של מחבת 8 אינץ ' springform עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה מיקרוגל בטוח בינוני (50% כוח) במשך 1 דקה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לנצח חמאה 1/2 כוס סוכר מגורען במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
להוסיף וניל וביצה; לנצח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
6
להוסיף חלב, אם תרצה, בורבון; לנצח 1 דקה. (
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
תערובת ייראה מקושקש.)
8
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב. בהדרגה להוסיף קקאו וקמח, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
להוסיף 1/4 כוס הנותרים סוכר מגורען, 1 כף. בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים רבע תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים ב 300 במשך 45 דקות או עד סט. (מפרט עץ מוכנס במרכז ייצא עם רק כמה פירורים על זה.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר טורט מהתנור; מיד להפעיל קצה של סכין קטנה סביב קצה טורט.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו מגניב על מתלה חוט 30 דקות. (טורט יעלה לחלק העליון של המחבת בזמן האפייה אבל ישקע בזמן שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר צדדים של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
15
כף מוקצפת לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top. (לא חותם.) גזירה 1 בפינה של תיק לעשות חור קטן. צינור dollops של ציפוי מוקצף סביב בסיס של טורט.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16
מפזרים טורט עם אבקת סוכר וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
17
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו שוקולד צ ' יפס כהה מיוחד של הרשי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס מרירשוקולד צ ' יפס מריר