קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז

שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז
שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "חצי שוקולד", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ואגוזי מלך מריר, שוקולד אגוז פאדג', ו שוקולד אגוז פאדג'.

הוראות

1
קו 13x9x2 אינץ ' מתכת תבנית אפייה עם לסכל, עוזב overhang.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים סוכר ומתאדים חלב בסיר עמוק כבד גדול מעל חום בינוני עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה. לצרף קליפ על מדחום ממתקים לצד מחבת. מרתיחים עד טמפרטורה רושם 112°, ערבוב כל הזמן והתאמת חום כדי למנוע רותחים מעל, על 10 דקות. מיד לשפוך תערובת חלב על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להקציף עד שוקולד וחמאה להמס פאדג ' הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מערבבים באגוזים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
מורחים פאדג ' באופן שווה במחבת מוכנה. בקירור חשפו עד קר ולהגדיר, על 3 שעות. שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים פאדג ' ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים לרוחב לרצועות 7, ולאחר מכן לאורכו לרצועות 5. חזור למחבת, לכסות, ולהירגע. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. שמור מכוסה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות