שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז
שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "חצי שוקולד", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ואגוזי מלך מריר, שוקולד אגוז פאדג', ו שוקולד אגוז פאדג'.
הוראות
קו 13x9x2 אינץ ' מתכת תבנית אפייה עם לסכל, עוזב overhang.
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים סוכר ומתאדים חלב בסיר עמוק כבד גדול מעל חום בינוני עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה. לצרף קליפ על מדחום ממתקים לצד מחבת. מרתיחים עד טמפרטורה רושם 112°, ערבוב כל הזמן והתאמת חום כדי למנוע רותחים מעל, על 10 דקות. מיד לשפוך תערובת חלב על תערובת שוקולד.
להקציף עד שוקולד וחמאה להמס פאדג ' הוא חלק.
מורחים פאדג ' באופן שווה במחבת מוכנה. בקירור חשפו עד קר ולהגדיר, על 3 שעות. שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים פאדג ' ממחבת.
חותכים לרוחב לרצועות 7, ולאחר מכן לאורכו לרצועות 5. חזור למחבת, לכסות, ולהירגע. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. שמור מכוסה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)