שוקולד צ'יפס גולאב Jamun יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 711 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, דבש, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Gulab Jamun - איך לעשות Gulab Jamun עם Khoya / Kova-צעד אחר צעד-Diwali ממתקים s, gulab jamun, איך לעשות gulab jamun-קל, ו Gulab Jamun (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב סוכר, מים, דבש, זעפרן, והל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זעפרן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חום, ערבוב כדי להמיס סוכר, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה. כבה את החימום והתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
3
בקערה בינונית, לשלב אבקת חלב, קמח, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים בשוקולד, חמאה וחלב עד שהתערובת יוצרת בצק נוקשה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
אבקת חלב
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
רול לתוך כדורי מסטיק גדולים בגודל (אתה צריך לקבל כ 16).
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
5
מניחים בשכבה אחת על צלחת ומכסים במגבת לחה עד מוכן לטגן.
6
בתנור הולנדי גדול או סיר חובה כבד, שמן חום עד 171°. לבדוק כדור אחד על ידי הפלת אותו בשמן. זה צריך להתחיל להפוך זהב ב 20 שניות. בזהירות טיפה את כדורי הבצק בשמן ומטגנים, ערבוב וסיבוב, עד צבע חום עמוק אפילו, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
הסר מן השמן ולנקז בקצרה על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
לטבול את gulab jamun בסירופ ולתת לספוג במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.