שטרודל חגיגי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שטרודל חגיגי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פודינג לחג המולד, קינמון טחון, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל חם, ו שטרודל פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 180 מעלות C / 350 מעלות F / גז
לפרוס 6 גיליונות של מאפה פילו על מגבת תה נקי, חופפים כל אחד על ידי סנטימטר בערך, אז הם מכסים את מגבת התה.
הערה של קוק: הפילו צריך לכסות את מגבת התה לחלוטין, עם רק בליטה קטנה באחד הקצוות הקצרים.
עבוד מהר כדי שהמאפה שלך לא יתייבש וימרח עליו חמאה מומסת.
מפזרים על הקינמון ו 2 אונקיות / 50 גרם של הסוכר, ואז להתפורר מעל אגוזים זנגביל שלך להוסיף קצת קראנץ ' נחמד. בזהירות שכבת שאר יריעות מאפה על גבי מברשת שוב עם חמאה.
השתמש בידיים שלך כדי להתפורר פודינג חג המולד לקערה ואז באח בפירות, ליבות וכל. אתה רוצה לקבל בערך את אותה כמות של פירות מגוררים כמו שיש לך פודינג.
מוסיפים כ 2 כפות סוכר, ומערבבים את הכל יחד כדי לשבור את הפודינג קצת יותר.
מפזרים את זה בכל רחבי הבצק כך שהוא מכוסה באופן גס, משאיר את הבליטה ברורה.
מניחים את השוקולד בשורה על גבי פודינג חג המולד, למטה בצד הקצר הקרוב לבליטה.
מקפלים את הבליטה על השוקולד וצובטים אותו, ואז להרים את מגבת התה שלך, ולהשתמש בו כדי לעזור לך בזהירות לגלגל את שטרודל שלך. טאק הקצוות מתחת לאטום אותו ולהעביר למחבת nonstick גדולה.
מברשת אותו בכל רחבי עם חמאה ואז מפזרים קצת יותר סוכר.
אופים בתנור החם במשך כ 40 דקות עד מראה פריך, זהוב ומדהים. זה אולי יתחלק קצת ויראה קצת כפרי, אבל אני חושב שזה די נחמד. הערה של קוק: אתה יכול לעטוף שכבה נוספת של פילו סביב זה לפני הבישול אם אתה רוצה שזה ייראה קצת יותר מסודר.
לאחר שטרודל מבושל, להשאיר להתקרר, ואז להשתמש בסכין משונן לחתוך את שטרודל לתוך
2 אינץ '/ 5 ס " מ פרוסות. אבק אלה עם סוכר הדובדבן ומגישים עם פודינג מוכן מהמקרר.