שטרודל משמש בקלאווה
עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לכם דבש, בצק פילו, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בקלווה משמש, שטרודל משמש, ו שטרודל אגוזי לוז משמש (מתכונים דומים).
הוראות
להביא דבש וסוכר 1/4 כוס לרתיחה בסיר, ערבוב להתמזג.
הסר מהחום ולהוסיף משמשים; להפריש.
מערבולת אגוזים, הל, ונשאר 1/4 כוס סוכר במעבד מזון עד בעיקר הקרקע. שים בצד 2 כפות.
הניחו פיסת נייר קלף על משטח עבודה. עבודה עם גיליון 1 filo בכל פעם, להגדיר על נייר,מברשת עם קצת חמאה, ומפזרים עם מעט 2 כפות. תערובת אגוז; חזור, לערום filo ולחץ למטה כדי לאטום.
משמש כפית עם קצת תערובת דבש על ערימת פילו לאורך צד ארוך.
להפשיל. סידור רול באלכסון על גיליון אפייה מעוטר מצופה קלף.
מברשת עם תערובת דבש יותר; מפזרים עם שמור 2 כפות. תערובת אגוזים.
אופים עד השחמה ומיצים מבעבעים את הקצוות, 15 עד 20 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.