שיבולת שועל-פנקייק סוכר חום עם סירופ בננה-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל-פנקייק סוכר חום עם סירופ בננה-אגוז. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. אם יש לך בננות, ביצים, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: חביתיות שיבולת שועל צ'יה עם סירופ אוכמניות אגוז-V ו GF, פנקייק שיבולת שועל עם סוכר חום, ו פנקייק שיבולת שועל עם סוכר חום.
הוראות
ב 1 1/2-סיר ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים אגוזי מלך; מבשלים, ערבוב מדי פעם, רק עד אגוזי מלך וחמאה מתחילים להשחים.
מוסיפים בננות; מערבבים למעיל עם חמאה. מערבבים בסירופ. להפחית את החום נמוך; לבשל עד חם. להתחמם בזמן ביצוע פנקייק.
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני או 191°. גריז מחבת עם שמן צמחי במידת הצורך (או תרסיס עם ספריי בישול לפני חימום). בקערה בינונית, מערבבים את כל החומרים פנקייק עם כפית עד מעורבב.
עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד הקצוות יבשים. הפעל; לבשל צדדים אחרים עד הזהב.