מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלון, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פודינג פירות, איך לעשות פודינג פירות / פירות s, דבש לימון פודינג עם פירות, ו פבלובה עם פודינג פירות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק באורך 12 אינץ', חותך עוגיות בצורת כוכב
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
שיפודים
2
מניחים את פרוסות האבטיח על קרש החיתוך שלך ולהשתמש חותך עוגיות בצורת כוכב לחתוך את הכוכבים מכל הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
קרש חיתוך
3
שיפוד הפרי על ידי הזזת כוכבי אבטיח על באמצע השיפודים. בצע עם תותים, ענבים וקיווי.
מרכיבים שתצטרך
תותים
אבטיח
ענבים
פירות
קיווי
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
4
מניחים את חתיכת המלבן הגדולה של טל הדבש בתחתית כבסיס.
מרכיבים שתצטרך
מלון טל דבש
בסיס
5
מקום עומד על מגש, נותן שיפוד קצת להתנועע כדי לקבל את זה לעמוד זקוף.
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
6
מגישים עם מטבל ענן לבן מתוק.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
7
מוסיפים את החלב לסיר בינוני על אש בינונית ומקציפים עד לתערובת מהבילה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
8
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור והסוכר הוא מומס. מוסיפים לאט כמה מצקות של חלב חם לתערובת הביצה תוך שטוף. לאט לאט להחזיר את התערובת מחוסמת לסיר תוך לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
מצקת
קערה
9
לחמם את פודינג על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, 4 עד 6 דקות. מערבבים בחמאה ווניל.