קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שכבות חזיר, פטריות וגרוי

שכבות חזיר, פטריות וגרוי
שכבות חזיר, פטריות וגרוי-ר יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, חלב, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. נסו שכבות אגס וגרוי, שכבות בייקון, גרוי אונטרה ובשר חזיר, ו שכבות גרוייר ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הוסף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד שקיפות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
3
מוסיפים פטריות ומקפיצים 7 דקות או עד שהפטריות משחררות לחות. מגניב מעט. מערבבים פנימה חזיר ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חםחם
4
מסדרים חצי לחם בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לחם עליון עם מחצית מתערובת הפטריות ו 1/2 כוס גבינה מגורדת. חזור על שכבות עם יתרת הלחם, תערובת הפטריות ו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
תרסיס בישולתרסיס בישול
פטריותפטריות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
שלב חלב ו -4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל), תוך ערבוב עם מטרפה; יוצקים באופן שווה על תערובת הלחם. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. מכניסים למקרר למשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפלפלפל
לחםלחם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר שכבות מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
8
אופים שכבות, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ואופים 20 דקות נוספות או עד סט וחום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים עירית, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית