שכבות חזיר, פטריות וגרוי
שכבות חזיר, פטריות וגרוי-ר יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 140 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שאלוט, חלב, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. נסו שכבות אגס וגרוי, שכבות בייקון, גרוי אונטרה ובשר חזיר, ו שכבות גרוייר ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
הוסף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד שקיפות.
מוסיפים פטריות ומקפיצים 7 דקות או עד שהפטריות משחררות לחות. מגניב מעט. מערבבים פנימה חזיר ופטרוזיליה.
מסדרים חצי לחם בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לחם עליון עם מחצית מתערובת הפטריות ו 1/2 כוס גבינה מגורדת. חזור על שכבות עם יתרת הלחם, תערובת הפטריות ו 1/2 כוס גבינה.
שלב חלב ו -4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל), תוך ערבוב עם מטרפה; יוצקים באופן שווה על תערובת הלחם. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. מכניסים למקרר למשך 8 שעות.
הסר שכבות מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
אופים שכבות, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ואופים 20 דקות נוספות או עד סט וחום זהוב.