שלושה דגנים עם תאריכים וקינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל דגנים שלושה דגנים עם תאריכים וקינמון. מתכון טבעוני זה מגיש 15 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, מלח כשר, שעורה מגולגלת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: חמש דגנים חמים, קלוי ארבעה דגנים, ו מהפך לחם דגנים שבעה דגנים.
הוראות
בסיר בינוני של מים רותחים מלוחים, לבשל את השעורה האגס מעל חום מתון במשך כ 30 דקות, עד רך.
מסננים את השעורה במסננת ומנערים את כל המים העודפים.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את הקינואה, 1/2 כוס מים קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נספגים, כ -15 דקות.
בקערה קטנה, חסינת חום, לכסות את התאריכים עם מים רותחים ולתת לעמוד 1 דקה.
מסננים את התאריכים במסננת ולתת להם להתקרר. לקלף בור התאריכים ולחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ'.
בסיר בינוני אחר, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את שיבולת השועל וקמצוץ מלח ומבשלים על אש מתונה במשך 4 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את השעורה מבושל קינואה, קינמון וחצי של התאריכים הקצוצים ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 3 דקות. כפית את הדגנים לקערות, מפזרים את התאריכים הנותרים ומגישים.