מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך צ'ילי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד , אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: בקר וסלק קארי, סלק ירוק קארי וטיול לאגם השני, ו סלק מבושל איטי & קארי בשר (Chukandar Gosht).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, מערבבים את הבצל ומבשלים 8 דקות עד רך. עצה זרעי חרדל ומבשלים 1 דקות עד קלוי. מערבבים דרך משחת קארי ולחשול במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
משחת קארי
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את הסלק דרך הבצל המתובל, ולאחר מכן מוסיפים את הצ ' ילי, העגבניות ו -2 פחיות מים. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
הסר את המכסה, להגביר את החום ולבשל עד שהרוטב סמיך.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4
תוריד את החום, ואז לערבב את השקדים, יוגורט וכמה תיבול. למעלה עם יוגורט ומגישים עם אורז בסמטי, אם אתה רוצה.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.