שניצל עוף
שניצל עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. אם יש לכם מלח, קמח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. וזה די טוב. נסו שניצל עוף, שניצל עוף, ו שניצל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף חצי חצי אופקית דרך החלק העבה ביותר של כל חצי השד.
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף; פאונד עד עובי 1/8 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מניחים קמח בתבנית אפייה רדודה.
מערבבים חרדל וביצה בתבנית אפייה רדודה אחרת.
שלב פנקו, פטרוזיליה ושום בתבנית אפייה רדודה שלישית. לדלות עוף הלם בקמח; לטבול בתערובת חרדל, לדלות בתערובת panko, לחיצה בחוזקה על המעיל.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 4 חתיכות עוף. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף, ולהתחמם. חזור עם הנותרים 1 כף שמן ועוף.