שניצל עוף פריך עם שום רוטב בצל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף צלוי עם בצל עמוק-רוטב שום, חזיר צלוי עם שום-רוטב בצל, ו הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
עבור cutlets: להתחיל על ידי דפיקות החוצה את קציצות עוף. עבודה עם 2 cutlets בכל פעם, במקום בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שימוש בצד השטוח של מרכך בשר, בעדינות לדפוק את כל חתיכת עוף לעובי אפילו 1/4 אינץ'. לעבוד בעדינות מהמרכז החוצה כדי לשמור אותו אפילו ולא לקרוע את העוף. חזור עם קציצות שנותרו.
קח כל cutlet ודלות קלות בקמח. לנער את כל עודף, ולאחר מכן לטבול בחמאה. לבסוף, לדלות בתערובת פירורי לחם. מכסים באופן שווה משני הצדדים, מלטפים בעדינות את הפירורים לתוך העוף כדי לעזור לו להידבק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
6
מניחים את cutlets מצופה בפירורי לחם בשכבה אחת על מגש והמקום שנחשף במקרר במשך 15 דקות - זה יעזור מקל הציפוי כדי לחתוך ולמנוע קריעה כאשר מגיע הזמן לבשל אותם.
7
כדי לבשל את cutlets, להגדיר 2 מחבתות nonstick גדול, מחבתות ברזל יצוק אם זמין, מעל חום בינוני גבוה.
8
מוסיפים 2 כפות שמן לכל ומבשלים 2 קציצות בכל מחבת במשך 3 עד 4 דקות לכל צד. כאשר נעשה, הם יהיו חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מעבירים למחבת חסינת ovenproof ולשמור חם בתנור. נסה לא לשמור את העוף בתנור יותר מ 15 דקות, אחרת זה יתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
עכשיו להפוך את הרוטב: להגדיר מחבת סאוט בינונית עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיף את השום, בצל וקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
12
לטגן עד הבצל הם קרמל קלות ומכרז, 7 עד 8 דקות. Deglaze עם היין הלבן ולהפחית במשך 1 דקה לפני הוספת מרק עוף. מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להוסיף את קוביות חמאה קרות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
13
הסר מהחום וסחרר את המחבת כדי להמיס את החמאה באופן שווה - זה יהיה לעבות את הרוטב ולתת לו ברק נחמד.