אם יש לך שעועית, סודה, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו סלט אספרגוס שעועית ירוקה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
3
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק, מוכנס בשמן, מגיע 375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בכ 2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
4
בעוד השמן מתחמם, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיף את סודה ושמן שומשום. מערבבים עד רק בשילוב ועדיין גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
מים מוגזים
6
טובלים את הירקות בבלילה ומטגנים, 3 או 4 בכל פעם, עד שהבלילה זהובה ופריכה, כ -60 עד 70 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
מסדרים את הירקות על מגש ומגישים את רוטב הסויה לצד כרוטב טבילה.