קושירגיל
מוכן ב13 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שעועית ירוקה ואספרגוס טמפורה

שעועית ירוקה ואספרגוס טמפורה
אם יש לך שעועית, סודה, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וטמפורה שיטאקה עם מיונז פונזו, ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ו סלט אספרגוס שעועית ירוקה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
חום מעל חום בינוני עד מדחום עמוק, מוכנס בשמן, מגיע 375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בכ 2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
בעוד השמן מתחמם, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיף את סודה ושמן שומשום. מערבבים עד רק בשילוב ועדיין גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
מים מוגזיםמים מוגזים
6
טובלים את הירקות בבלילה ומטגנים, 3 או 4 בכל פעם, עד שהבלילה זהובה ופריכה, כ -60 עד 70 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מסדרים את הירקות על מגש ומגישים את רוטב הסויה לצד כרוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ירקירק
רוטב סויהרוטב סויה