שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה, שאלוט, ג'ינג'ר, שום וצ' ילה
שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה, שאלוט, ג'ינג'ר, שום וצ' ילה לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך ג'ינג'ר, צ' ילה, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם שאלוט פריך, צ'ילה ונענע, גריסי תירס פולנטה עם שעועית ירוקה מוקפצת איטית, קרמיני ושאלוט, ו שעועית ירוקה מוקפצת ונבטי בריסל עם צ'ילה ונענע.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכינים את קישוט הבצל הירוק: פורסים דק את הבצל הירוק בזווית ומשליכים אותם לקערה גדולה עם קרח ומים - זה יגרום לחוטי הבצל להתכרבל יפה כך שהם ייראו כמו סרטים. הניחו בצד.
שוטפים שעועית ירוקה מתחת למים זורמים קרים.
חותכים את קצוות השורש וזורקים. הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השעועית ומבליחים עד לירוק עז, כ -2 דקות. הלם במי קרח ואז לנקז במסננת.
מחממים ווק גדול על אש גבוהה.
מוסיפים את שמן הבוטנים, ואז מוסיפים את השאלוט, השום, הג ' ינג 'ר והצ' ילי. מערבבים את התערובת מסביב כך שהיא מטגנת בשמן ומקבלת ריח, בערך 30 שניות.
מוסיפים את השעועית הירוקה וזורקים כמה פעמים לציפוי הכל באופן שווה.
קולים כמה דקות כדי שהשעועית תקבל מעט קרמליזציה.
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות; השעועית עדיין צריכה להיות נחמדה ופריכה.
מעבירים לפלטה גדולה ומקשטים בתלתלי בצל ירוק סחוטים.