שקדי בקר ממולא
שקדי בקר ממולא דורשים בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 44 גרם חלבון , 57 גרם שומן , ובסך הכל 712 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 3 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . אם יש לכם שקדי בקר, חמאה, בצלי שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שקדי בקר ממולא , שקדי בקר ממולא , וקדי בקר ממולא סרטנים .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה ומבשלים את השאלוט או הבצל על אש נמוכה עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
פרפר את שקדי הבקר על ידי חיתוך הבקר לאורכו במרכז עד למרחק של 1/2 אינץ' מהצד השני. מניחים את הבשר בצד.
למילוי השקד פותחים את הבקר ומפזרים מבפנים מלח ופלפל ומשפשפים ברוטב סויה. מורחים את תערובת הפטריות במרכז השקד. מביאים את 2 הצדדים של השקד כלפי מעלה ומסביב למילוי כדי להיפגש. בעזרת חוט בוצ'ר, קשרו את השקד במרווחים של 2 אינץ'.
מניחים את השקד בתבנית צלייה.
צולים 40 דקות עבור מדיום רייר.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. פורסים בעובי של כ-1 1/2 סנטימטר.