קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שקדי בקר ממולא

שקדי בקר ממולא
שקדי בקר ממולא דורשים בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 44 גרם חלבון , 57 גרם שומן , ובסך הכל 712 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 3 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . אם יש לכם שקדי בקר, חמאה, בצלי שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שקדי בקר ממולא , שקדי בקר ממולא , וקדי בקר ממולא סרטנים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה ומבשלים את השאלוט או הבצל על אש נמוכה עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
לתת להתקרר.
5
פרפר את שקדי הבקר על ידי חיתוך הבקר לאורכו במרכז עד למרחק של 1/2 אינץ' מהצד השני. מניחים את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
למילוי השקד פותחים את הבקר ומפזרים מבפנים מלח ופלפל ומשפשפים ברוטב סויה. מורחים את תערובת הפטריות במרכז השקד. מביאים את 2 הצדדים של השקד כלפי מעלה ומסביב למילוי כדי להיפגש. בעזרת חוט בוצ'ר, קשרו את השקד במרווחים של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מניחים את השקד בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
צולים 40 דקות עבור מדיום רייר.
9
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים. פורסים בעובי של כ-1 1/2 סנטימטר.