שקדים מסוכרים מתובלים
שקדים מסוכרים מתובלים דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 85 גרם של שומן, וסך הכל 1067 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, פלפל, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שקדים מסוכרים, שקדים מסוכרים שוקולד, ו שקדים מסוכרים זנגביל.
הוראות
במחבת גדולה, בעלת תחתית כבדה, חום של 1 אינץ ' של שמן ל-350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים שקדים ובלנש במשך 30 שניות.
מסננים ומעבירים אגוזים לקערה בינונית. בעוד האגוזים עדיין חמים מעט רטוב, להוסיף 1 כוס סוכר וזורקים אגוזים מעיל. מערבבים וזורקים עד שכל הסוכר נמס לתוך האגוזים; אם חתיכות של סוכר בלתי נמס להישאר על האגוזים, הם לא מטגנים כראוי.
מערבבים את האגוזים שוב לפני הטיגון. באמצעות כפית גדולה מחוררת, להעביר כמה אגוזים אל השמן החם, המאפשר קצף להתפוגג לפני הוספת כף נוספת. (אחרת, השמן יכול קצף ולשרוף אותך.) מטגנים בקבוצות קטנות עד האגוזים הם בינוניים חומים, על 45 שניות; להיזהר לא לבשל יתר על המידה. פיזור על תבנית אפייה לא מסומנת כדי להתקרר מעט.
בקערה קטנה, מערבבים יחד קאיין, קינמון, קקאו, נשאר 1 כף סוכר, קמצוץ של מלח, ופלפל.
בעוד האגוזים עדיין חמים, להעביר אותם לקערה ומפזרים באופן שווה עם כמחצית תערובת התבלינים. לזרוק היטב כדי להפיץ את התבלינים ולאחר מכן לטעום אגוז.
הוסף תערובת תבלינים נוספת, לפי הטעם, ולזרוק היטב לאחר כל תוספת. כאשר מגניב, לארוז בצנצנת אטומה. הם ישמרו בטמפרטורת החדר לפחות 2 שבועות.