קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

שרימפס וקוסקוס יווניים

שרימפס וקוסקוס יווניים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס וקוסקוס יווניים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות שזיף, שומר נורה, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קוסקוס יווני מהיר עם שרימפס, קוסקוס יווני, ו קוסקוס בסגנון יווני.

הוראות

1
הכינו את הקוסקוס כפי שהתווית מכוונת. לכסות ולשמור חם עד מוכן לשרת. בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קוסקוסקוסקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השרימפס ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השרימפס הם ורודים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שרימפסשרימפס
3
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את העגבניות, שומר ושום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
שומרשומר
שוםשום
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את החומוס ו 1/3 כוס מים; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד החומוס מתרככים מעט, כ 3 דקות. להחזיר את השרימפס למחבת ולהוסיף את הבצל הירוק 1 כף שמיר. למעלה עם פטה, להעביר את broiler ו broil עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
בצל ירוקבצל ירוק
שרימפסשרימפס
מיםמים
שמירשמיר
גבינת פטהגבינת פטה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
7
מפזרים את השמיר 1 כף הנותרים. Fluff את הקוסקוס עם מזלג ומגישים עם תערובת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
שרימפסשרימפס
שמירשמיר
8
צילום: כריסטופר טסטאני

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו