שרימפס-טאקו אבוקדו
טאקו שרימפס-אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אבקת צ'ילי, שרימפס קל לקלף, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: טאקו שרימפס עם סלסה אבוקדו, שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה, ו שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לעטוף טורטיות בנייר כסף ומניחים בתנור.
חצי אבוקדו בור. להבקיע בשר בסכין כדי לעשות חתיכות קטנות, חתוכות לקוביות ולאחר מכן לגרוף חתיכות לקערה. לסחוט מיץ מ סיד רבעים, להוסיף קוביות עגבניות ומלח תערובת לזרוק בעדינות. תניח בצד.
דק קוצצים בצל ולשים חתיכות בקערה קטנה. חותכים את החסה לרצועות קטנות ודקות ומכניסים לקערה נפרדת.
מחממים שמן במחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים שרימפס מוכן ומפזרים אבקת צ ' ילי כמון על גבי; לבשל, ערבוב, עד שרימפס הוא ורוד תלתלים, 2 עד 3 דקות.
מעבירים שרימפס מבושל לקערה.
מגישים טורטיות חמות עם שרימפס, חסה, בצל, תערובת אבוקדו-עגבניות במנות הגשה.