קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס טמפורה

שרימפס טמפורה
שרימפס טמפורה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 659 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו חומץ אורז מתובל, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. נסו אבי (שרימפס) טמפורה, שרימפס טמפורה, ו שרימפס טמפורה וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יין אורז ומלח.
מרכיבים שתצטרך
יין אורזיין אורז
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומשרים במקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מחממים שמן בטיגון עמוק או בווק גדול ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח לכל מטרה, מי קרח, עמילן תירס, חלמון ביצה, מלח, סוכר לבן ואבקת אפייה. בזה אחר זה טובלים שרימפס בתערובת הקמח לציפוי. מניחים בזהירות כמה שרימפס בכל פעם בשמן החם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 1 1/2 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את השרימפס מהשמן ולנקז על מגבות נייר. חזור על הפעולה עם השרימפס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1
מערבבים יחד רוטב סויה, מים, חומץ אורז וסוכר עד להמסת הסוכר. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הבצלים ומגישים מיד עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס1זנים של פטריותזנים של פטריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי קרחמי קרח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אורזיין אורז01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק896 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורז מתובלחומץ אורז מתובל227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שרימפס טרי, קלופים ומוגדריםשרימפס טרי, קלופים ומוגדרים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2בצל צהוב בינוני, קצוץשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אור הזרקורים של מנאז ' א טרויס פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
אור הזרקורים של טרויס מאיר זרקור על טעמי הדרים מרעננים בצורה המסנוורת ביותר. אור הזרקורים הוא כוכב חדש עם ניחוחות פריחת תפוז סקסיים שמובילים לסיד מפתח תוסס וטעמי תפוח סבתא סמית מעוררי תיאבון שגורמים לך להתקמט. מגע של מתיקות יערה ומינרליות מאזנים את תווי ההדרים המובהקים לפני שהווילונות יורדים בגימור פריך ומרענן.