שרימפס צלוי וצדפות
חסילונים צלויים וצדפות יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם מלח, צדפות ים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה די טוב. נסו שרימפס צלוי וצדפות, צדפות צלויות, ו Briled Scallops Provençale (מתכונים דומים).
הוראות
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 6 סנטימטרים מאלמנט.
מניחים חמאה במחבת צלייה גדולה, ומניחים מחבת בתנור רק עד שהחמאה נמסה.
מוציאים מחבת מהתנור ומערבבים ביין וב-6 המרכיבים הבאים.
מוסיפים שרימפס, צדפות ועגבניות, משליכים למעיל.
החזירו מחבת לתנור, וצלו 3 דקות. מערבבים שרימפס ולהפוך צדפות; לטגן עוד 2 דקות.
הסר מחבת מהתנור, ולהוסיף תרד, משליך על 1 דקה או עד קמלה מעט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.