שרימפס קנה סוכר וייטנאמי (צ'או טום)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קנה סוכר שיפוד שרימפס (צ'או טום), דייסת אורז ויאטנמית, ו Bun Chao Gio - אטריות וייטנאמיות עם ספרינג רולס (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ולאכול את השרימפס ולייבש את השרימפס ביסודיות עם מגבות נייר.
שים את השרימפס, שום, פלפל לבן, שומן חזיר / שמן בישול לתוך מעבד מזון להתמזג היטב כדי ליצור משחה חלקה.
מעבירים את ממרח השרימפס לקערה.הכה את הלבן ביצה עם מקצף יד אלקטרוני עד מקציף.
שלב את ממרח שרימפס עם ביצה מוכה לבן להתמזג היטב. צינה במקרר במשך 30 דקות ולאחר מכן לחלק את ממרח שרימפס לארבעה (
חלקים שווים.שמן הן הידיים לעטוף את ממרח שרימפס סביב קנה הסוכר. לעצב אותם יפה ולהשאיר 1.5 אינץ ' של קנה הסוכר חשוף.
לחמם ווק של שמן ומטגנים עמוק את צ ' או טום עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.